Bestellijst

Geen bestellingen

Wij gaan weer open

Volksuniversiteit Zuidlaren

zaterdag, 29 januari, 2022

De Volksuniversiteit Zuidlaren gaat het onderwijsprogramma van 2021-2022 afmaken. De lessen op onze leslocaties gaan vanaf maandag 31 januari 2022 weer van start. Wij hebben een nieuwe planning gemaakt. Op de cursuspagina’s van deze website geven wij informatie over de gewijzigde planning. Het is belangrijk dat iedereen zich tijdens de lessen strikt aan de overheidsregels houdt: handhygiëne, 1,5 meter onderlinge afstand, mondkapjes in het gebouw. De leslokalen worden maximaal geventileerd, dus adviseren wij extra warme kleding. In principe gaan wij uit van de eigen verantwoordelijkheid van de deelnemers. Wij rekenen erop, dat men thuisblijft bij Coronaklachten.

Let op: Na raadpleging van de gemeente Tynaarlo is gebleken dat voor het deelnemen aan educatieve activiteiten van de Volksuniversiteit Zuidlaren in de dorps- en buurthuizen in Zuidlaren en Eelde/Paterswolde het tonen van een Corona Toegangsbewijs niet meer nodig is. Buurthuis De Bark volgt de richtlijnen voor de horeca. Daar kunnen ook de deelnemers van de VuZ gevraagd worden om hun CTB te tonen om toegang te krijgen.

 

Kijk voor een meer gedetailleerde beschrijving van de inhoud van de cursussen en de docenten op de verschillende cursuspagina’s op deze website. Mocht je aarzelen vanwege een mogelijke nieuwe lockdown? De kosten van lessen, die onverhoopt door overheidsbeleid niet kunnen worden gegeven, worden door de Volksuniversiteit Zuidlaren volledig gerestitueerd op je bankrekening. Bel voor informatie: 06-12256405 (tussen 09.00-11.00 uur) En: aarzel niet om je in te schrijven: www.vuzuidlaren.nl