Bestellijst

Geen bestellingen

Volksuniversiteit Zuidlaren

Cursuscode: BI2245

Foto’s maken met je mobiele telefoon

Foto’s maken met je mobiele telefoon
Cursuscode: BI2245

“De beste camera, is die camera die je bij je hebt.” Natuurlijk zit hier een kern van waarheid in. En veel mensen hebben (bijna) altijd een smartphone met ingebouwde camera bij zich. Toch blijft het vaak bij een kiekje op de telefoon terwijl er zo veel meer mogelijk is. In deze cursus leert u betere foto’s met uw smartphone te maken, te ordenen, terug te vinden, na te bewerken en eventueel af te (laten) drukken.

Benodigdheden: een niet al te oude, en opgeladen Androïd of Apple smartphone met toegang tot de Play Store respectievelijk de App Store.

Woensdag 22 maart 2023
3 lessen van 2 uur aanvangstijd 13:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 53,00
Dhr. R. (Ruud) Haan
13:30 - 15:30
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
R. (Ruud) Haan
R. (Ruud) Haan
Ruud (1962) fotografeert al sinds zijn middelbareschooltijd. Op fotografiegebied is hij vooral autodidact alhoewel hij later aan de fotoschool in Groningen meerdere workshops heeft gevolgd en ook digitaal de nodige trainingen heeft gevolgd. Beroepsmatig is hij al vanaf 1984 intensief werkzaam met computers, een interesse die al tijdens zijn middelbareschooltijd was gewekt. Na jarenlang in de ICT werkzaam te zijn geweest heeft hij in 2015 wederom van zijn hobby’s zijn beroep kunnen maken met de start van Ruud Haan Fotografie & Webdesign. Door zijn ervaring met het verzorgen van workshops is Ruud goed in staat op uw vragen in te spelen.