Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: BA2080

Cursus Tekenen en Schilderen (Ellis Veldstra)

Cursus Tekenen en Schilderen (Ellis Veldstra)
Cursuscode: BA2080

Een cursus voor beginners en voor gevorderden.

Er kan gewerkt worden met alle materialen. Vaak wordt er gewerkt aan de hand van thema's die in onderling overleg worden bepaald. Aan het eind van de les wordt het werk kort besproken om te zien hoe iedereen hier zijn eigen invulling aan heeft gegeven. De begeleiding is individueel. Er wordt geprobeerd een midden te vinden tussen techniek en expressie. Bepaalde vaardigheden en kennis zijn nodig om te komen tot een eigen beeldtaal. De docente neemt beeldend werk mee ter inspiratie. Voorop staat enthousiasme. De cursisten maken gebruik van aanwezig materiaal voor in de les.
De docente verschaft behalve de penselen alle te gebruiken materialen: verschillende ‘droge materialen’  - houtskool, conté, olie- en zachte pastel. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van acrylverf en gemengde techniek. Alles met bijbehorend papier.

De cursus is dus een kennismaking met verschillende technieken. Het materiaal is uitsluitend bedoeld voor gebruik in de les.

Woensdag 20 januari 2021
10 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 123,00 plus € 15,00 materiaalkosten. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E (Ellis) Veldstra
10:00 - 12:00
Locatie: De Notenkraker (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
E (Ellis) Veldstra
E (Ellis) Veldstra
Na een studie Psychologie koos Ellis Veldstra voor de kunst. Zij voltooide de kunstacademie in Amsterdam en later die in Groningen. Ook reisde ze veel. Inmiddels geeft ze al jarenlang les in en rondom Groningen. Ze is een ervaren, enthousiaste docent, die van vele markten thuis is.