Bestellijst

Geen bestellingen

Volksuniversiteit Zuidlaren

Cursuscode: BC2215

Cursus Tekenen en Aquarelleren

Cursus Tekenen en Aquarelleren
Cursuscode: BC2215

Tijdens de lessen volgt de docente graag de Klassieke Academische methode. Dit betekent veel aandacht voor de basistechnieken van de schilderkunst. Dit gaat op een toegankelijke manier, zodat de lessen interessant, gevarieerd, leuk en leerzaam zijn. De passie van de docente is aquarel schilderen met nadruk op kijken, perspectief en werking van licht en schaduw. In een prettige en ontspannen sfeer tijdens de lessen komen we tot het beste resultaat.

Tijdens de eerste les wordt besproken welke materialen de cursisten moeten aanschaffen, dit dient rechtstreeks met de docente afgerekend te worden.

Maandag 10 oktober 2022
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 210,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. G. (Galyna) Aguf
19:30 - 21:30
Locaties: De Ludinge, De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
G. (Galyna) Aguf
G. (Galyna) Aguf
Mijn naam is Galyna Aguf en ik ben opgeleid aan de Academie voor Beeldende Kunst en Architectuur te Kiev waar ik in 1982 Cum Laude afgestudeerd ben. In de Oekraïne was ik 23 jaar werkzaam als beeldend kunstenaar en docente tekenen-en- schilderen. Sinds 2011, werkzaam in Nederland, geef ik aquarel en teken cursussen en workshops. Tijdens mijn lessen volg ik graag de Klassieke Academische methode, dit betekent veel aandacht voor de basistechnieken van de schilderkunst. Dit gaat op een toegankelijke manier, zodat de lessen interessant, gevarieerd, leuk en leerzaam zijn. Mijn passie is aquarel schilderen met nadruk op kijken, perspectief en werking van licht en schaduw. In het Drents Museum, de museumwinkel zijn van mijn hand, vijf mooie kaarten met stadsgezichten van Assen en uiteraard Bartje te vinden. Mijn cursisten ervaren de lessen als leerzaam met een prettige en leuke manier van lesgeven