Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: IC1920

Koken met vis

Koken met vis
Cursuscode: IC1920

Vis is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze keukens. Maar weet u precies hoe welke vis moet worden klaar gemaakt?

  • Onder andere leert u het openen van een oester en coquille. Het fileren van vis.
  • Tijdens de workshop werkt u in groepjes om een volledig menu te bereiden welke u daarna aan tafel zult nuttigen
  • Begeleiding van de chefs
  • Werken met uitsluitend verse producten van het seizoen

Bij deze workshop is inbegrepen:
       • Aperitief
       • Glas wijn bij de maaltijd
       • 3 Gangen menu door u zelf bereid
       • Koffie na afloop van de maaltijd

Dinsdag 21 januari 2020
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 18:00
Prijs: € 87,50
Dhr. Restaurant van Tarel
18:00 - 21:00
Locatie: Restaurant van Tarel (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
Restaurant van Tarel
Restaurant van Tarel