Nieuwsbrief

E-mailadres van de abonnee.
Schrijf in voor de nieuwsbrief

Ook dit voorjaar weer nieuwe cursussen

In maart en april a.s. starten er een aantal cursussen. Voor ieder is er voldoende keuze om iets nieuws te leren en nieuwe mensen te ontmoeten!

Er begint een cursus aquarelleren van 6 lessen. Normaal gesproken biedt de docente Galyna Aguf een cursus aan van 12 lessen, maar nu gaat ze voor 6 lessen. Een leuke kans om het aquarelleren eens uit te gaan proberen. Ook voor cursisten, die nu al in de groep zitten de kans om het werken met de aquarelverf in de lente nog een beetje door te zetten.

Voor de talen biedt de VuZ dit jaar voor het eerst communicatielessen aan. Een reeks van 8 lessen voor Engels of Italiaans, beide op 2 niveaus. Wanneer u aan deze lessen deel wilt nemen is een zekere basiskennis van de taal onontbeerlijk. In de reguliere lessen van de talen leer je de opbouw en grammatica van een taal, maar in deze communicatiecursussen gaat het echt alleen om het spreken met elkaar.

Ook de vakantiecursus Spaans en de vakantiecursus Frans ( beiden 8 lessen) zullen bij voldoende deelnemers eind maart weer van start gaan. Het is heel handig om goed voorbereid op vakantie te gaan in een Spaans- of Franstalig land. Ook kan een vakantiecursus een mooie opstap zijn om de taal een beetje te leren kennen. En wie weet wordt u erdoor geënthousiasmeerd om in het nieuwe cursusseizoen 2024-2025 aan de basislessen voor één van deze talen te beginnen.

“Voor elk wat wils” geldt zeker voor het aanbod dit voorjaar. Want naast bovenstaande zijn er nog 2 cursusavonden over Zonnewijzers en het Noorderlicht van Gerard van den Braak. Ook is er de mogelijkheid om in te schrijven voor ”Wetenschappers, die de wereld veranderden”. Vijf avonden over bekende namen uit de natuur-en scheikunde- geschiedenis. Daarnaast is het “foto’s maken met de mobiele telefoon” in april nog een optie. In drie middagen komt u veel te weten over hoe u met de smartphone toch net even wat mooiere foto’s maakt dan tot nu toe.
Kortom, het is beslist de moeite waard om even bij de betreffende cursussen te kijken. En mocht u dan nog vragen hebben dan kunt u ze telefonisch stellen via 06 12256405 (maandag t/m donderdagochtend tussen 9.30 en 12.00) Ook kunt u mailen naar info@vuzuidlaren.nl. De aanmeldingen geschieden enkel via de genoemde website.