Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AC1810

Cursus Engels 2 maandag, voor gevorderden (niveau A2)

Cursus Engels 2 maandag, voor gevorderden (niveau A2)
Cursuscode: AC1810

Deze cursus is bestemd voor diegenen, die al enige basis-kennis van de Engelse taal hebben. In deze cursus wordt gewerkt met lesmateriaal van de docent. Maar als u zelf interessant lees- en luistermateriaal meeneemt naar de les is dat uiteraard prima. De nadruk ligt op het spreken en verstaan van het Engels. De cursisten worden actief bij de les betrokken o.a. door het houden van rollenspellen of door het houden van korte presentaties.

Engels is de “voertaal”. De teksten worden in het Engels besproken. De grammatica zal wel in het Nederlands worden uitgelegd.

Tijdens de eerste les zal besproken worden of er een cursusboek aangeschaft dient te worden.

Maandag 24 september 2018
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J (Johanneke) Dun, Mw. M (Monika) Bolz
11:00 - 12:30
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adres gegevens)
Aanmelden wachtlijst >
J (Johanneke) Dun
J (Johanneke) Dun
Johanneke Dun is opgegroeid in Engeland en kan daarom gezien worden als 'native speaker'. Zij werkt als vakdocent Engels op een basisschool en verzorgt al jaren cursussen Engels voor VU Zuidlaren. Haar doel is om mensen in een ontspannen sfeer, ieder op zijn of haar eigen niveau meer zelfvertrouwen te geven in het spreken van de Engelse taal en om op die manier hun kennis van de taal en cultuur te vergroten. Johanneke's grote passie is 'puppetry'. Sinds 2016 schrijft, speelt en verzorgt zij 'poppenspel projecten' met Engelse lessen voor het basisonderwijs.