Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AC1820

Cursus Engels 3, voor ver-gevorderden (niveau B1)

Cursus Engels 3, voor ver-gevorderden (niveau B1)
Cursuscode: AC1820

Engels wordt steeds meer de meest belangrijke taal voor internationale communicatie. Meer mensen moeten Engels schrijven of spreken, thuis, op werk, met vakantie enz. Deze cursus zal je basisvaardigheden verbeteren en een nieuwe uitgebreide woordenschat aanbieden door middel van een praktische en interactieve serieworkshops. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau B1 nodig.
De docent werkt met een cursusboek samen met materiaal vanaf het internet en met hand-outs. De kosten van de hand-outs dienen rechtstreeks met de docent verrekend te worden.

 

Maandag 24 september 2018
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 09:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J (Johanneke) Dun, Mw. M (Monika) Bolz
Boek: English Grammar In Use (Fourth Edition) (klik hier voor meer informatie)
09:00 - 10:30
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adres gegevens)
J (Johanneke) Dun
J (Johanneke) Dun
Johanneke Dun is opgegroeid in Engeland en kan daarom gezien worden als 'native speaker'. Zij werkt als vakdocent Engels op een basisschool en verzorgt al jaren cursussen Engels voor VU Zuidlaren. Haar doel is om mensen in een ontspannen sfeer, ieder op zijn of haar eigen niveau meer zelfvertrouwen te geven in het spreken van de Engelse taal en om op die manier hun kennis van de taal en cultuur te vergroten. Johanneke's grote passie is 'puppetry'. Sinds 2016 schrijft, speelt en verzorgt zij 'poppenspel projecten' met Engelse lessen voor het basisonderwijs.