Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AC1930

Cursus Engels Algemeen en Zakelijk, Professioneel (ERK niveau B1)

Cursus Engels Algemeen en Zakelijk, Professioneel (ERK niveau B1)
Cursuscode: AC1930

Engels wordt steeds meer de meest belangrijke taal voor internationale communicatie. Een toenemend aantal mensen moet Engels schrijven of spreken, thuis, met vakantie of op het werk.
Gebruik je Engels in de privé sfeer of werk je in een bedrijf waar je Engels moet schrijven of spreken? Moet je presentaties in het Engels geven? Moet je met buitenlandse collega’s in het Engels communiceren over zaken die met je werk te maken hebben of gebruik je Engels voor meer algemene zaken? Dan is deze cursus iets voor jou.
Deze cursus zal je basisvaardigheden verbeteren en een nieuwe uitgebreide woordenschat aanbieden door middel van een praktische en interactieve serie workshops. Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je ERK niveau B1 nodig.
De docent werkt met een cursusboek samen met materiaal vanaf het internet en met hand-outs. De kosten van de hand-outs dienen rechtstreeks met de docent verrekend te worden.

Voor uitleg over de ERK niveau's, klik hier.

De cursusboeken zijn rechtstreeks te bestellen bij Intertaal, klik hier

Donderdag 26 september 2019
20 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 229,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. M. (Marcus) Grollman
Boek: English Grammar In Use (Fifth Edition) (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:30
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
M. (Marcus) Grollman
M. (Marcus) Grollman
Ik ben Marcus Grollman, geboren en getogen in Londen maar nu een trotse Nederlander! Ik heb al 35 jaar ervaring in het onderwijs: primair, voortgezet en universitair. Voor de Volksuniversiteit biedt ik naast cursussen algemeen Engels ook een cursus voor zakelijk, professioneel gebruik aan.