Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AE2110i

Cursus Frans 1, voor beginners (ERK niveau A1) (restant seizoen 20-21)

Cursus Frans 1, voor beginners (ERK niveau A1) (restant seizoen 20-21)
Cursuscode: AE2110i

Let op: deze cursus betreft de door de lock-down geannuleerde lessen uit het cursusjaar 2020-2021

Wist u dat Frans in meer dan dertig landen gesproken wordt? Ongeveer 75 miljoen mensen hebben Frans als moedertaal en nog ruim 260 miljoen mensen spreken het als tweede taal. De docente hoort daar ook bij en ze wil deze prachtige taal graag aan u leren, verliefd als ze is op de Franse taal, de taal van de liefde. Ja, ja, de taal van de liefde. Dat klinkt wel heel gemakkelijk en zoet want het Frans zit vol uitzonderingen, onverwachtheden en kronkels. Net als de liefde? Misschien toch…

Voor uitleg over de ERK niveau's, klik >hier.

Woensdag 1 september 2021
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 109,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. V. (Vera) Verhagen
Boeken: Voyages 1 – nieuw, tekstboek + online MP3, Voyages 1 – nieuw, werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
V. (Vera) Verhagen
V. (Vera) Verhagen
Vera Verhagen studeerde Frans aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Hier bestudeerde ze de taal tot in de puntjes. Ze is dol op die puntjes: de uitzonderingen, de Franse addertjes en eventuele kritische vragen. Een draak van een taal dat Frans, bijna niet te temmen. Door langere tijd in Frankrijk te verblijven, leerde ze ook de Franse cultuur en manieren kennen. Nog altijd verliefd op de taal waar ze zich al jaren mee bezig houdt, doet ze niks liever dan haar kennis en liefde overbrengen, zodat alle Nederlanders zich straks kunnen redden in het Frans en zij dan met pensioen kan. Werk aan de winkel dus. En nog lang niet met pensioen!