Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AE2120

Cursus Frans 2, vervolg beginners (ERK niveau A1)

Cursus Frans 2, vervolg beginners (ERK niveau A1)
Cursuscode: AE2120

Je kunt je inmiddels prima redden in het Frans. Bij de bakker, op de camping, in het restaurant… Goed genoeg? Nee, natuurlijk niet! Je wilt immers ook de liedjes van Jacques Brel en ZAZ begrijpen of met een Fransman over meer dan koetjes en kalfjes kunnen praten, toch? Mais oui, évidemment. Donc on parle en français pour vous préparer aux cours des avancés!

In deze cursus wordt de tweede helft van het boek behandeld. Hiermee en afhankelijk van de individuele inzet wordt niveau A1.2 van het ERK bereikt.

Voor uitleg over de ERK niveau's, klik hier.

Woensdag 24 november 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:20 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 217,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. V. (Vera) Verhagen
Boeken: Voyages 1 – nieuw, tekstboek + online MP3, Voyages 1 – nieuw, werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
20:20 - 21:50
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
V. (Vera) Verhagen
V. (Vera) Verhagen
Vera Verhagen studeerde Frans aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Hier bestudeerde ze de taal tot in de puntjes. Ze is dol op die puntjes: de uitzonderingen, de Franse addertjes en eventuele kritische vragen. Een draak van een taal dat Frans, bijna niet te temmen. Door langere tijd in Frankrijk te verblijven, leerde ze ook de Franse cultuur en manieren kennen. Nog altijd verliefd op de taal waar ze zich al jaren mee bezig houdt, doet ze niks liever dan haar kennis en liefde overbrengen, zodat alle Nederlanders zich straks kunnen redden in het Frans en zij dan met pensioen kan. Werk aan de winkel dus. En nog lang niet met pensioen!