Bestellijst

Geen bestellingen

Volksuniversiteit Zuidlaren

Cursuscode: AE2220

Cursus Frans 2, vervolg beginners (ERK niveau A1)

Cursus Frans 2, vervolg beginners (ERK niveau A1)
Cursuscode: AE2220

U kunt zich inmiddels behoorlijk redden in het Frans. Bij de bakker, op de camping, in het restaurant. Vindt uw kennis van het Frans goed genoeg? Nou, het kan natuurlijk altijd beter! U wilt toch ook de liedjes van Jacques Brel en ZAZ kunnen begrijpen of met een Fransman over meer dan koetjes en kalfjes kunnen praten? Dat gaat u leren in deze vervolgcursus. Hierin wordt de tweede helft van het boek behandeld. Uiteraard afhankelijk van uw inzet wordt bij Frans 2 niveau A1.2 van het ERK bereikt.

Voor uitleg over de ERK niveau's, klik hier.

Woensdag 21 september 2022
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 217,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A. (André) Degen
Boeken: Voyages 1 – nieuw, tekstboek + online MP3, Voyages 1 – nieuw, werkboek + online MP3 (klik hier voor meer informatie)
13:00 - 14:30
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (André) Degen
A. (André) Degen
André Degen studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al vroeg kwam hij in contact met de Franse taal en cultuur, want vanaf zijn jongste jaren namen zijn ouders hem elke zomervakantie mee naar Frankrijk. Na zijn studie heeft André diverse functies in het bedrijfsleven gehad, waarbij steeds de kennis van de Franse taal belangrijk was. Later begon het lesgeven te trekken en naast anderhalf jaar docentschap aan de Hanzehogeschool Groningen heeft hij vijf jaar lang, met veel enthousiasme, cursussen Frans op allerlei niveaus gegeven aan de Volksuniversiteit Groningen