Bestellijst

Geen bestellingen

Volksuniversiteit Zuidlaren

Cursuscode: AE2280

Cursus Frans voor vakantie

Cursus Frans voor vakantie
Cursuscode: AE2280

Op naar la douce France!

De vakantie ligt in ’t verschiet… On va où? En France! Vous parlez le français ? Euh… un peu. U redt zich al aardig op vakantie, maar zeggen dat het eten te zout was, de uitleg van een Fransman begrijpen als je verdwaald bent, vragen naar de dichtstbijzijnde Tabac, of je inschrijven voor de jeu de boulescompetitie is nog wat lastig? Doe dan mee aan deze cursus! In acht lessen heeft u uw Franse vakantiewoordje klaar. Voor echte beginners is deze cursus een flinke kluif en voor goeie babbelaars een eitje. Neem gerust contact op als u twijfelt over het niveau.

Er hoeft geen cursusboek aangeschaft te worden. De docent levert materiaal aan dat contant met de docent afgerekend dient te worden. De kosten hiervan zijn maximaal €10,-. Woordenboeken zijn wel aan te raden tijdens de lessen!

Donderdag 2 februari 2023
8 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:10 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 87,00
Dhr. A. (André) Degen
17:10 - 18:40
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (André) Degen
A. (André) Degen
André Degen studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al vroeg kwam hij in contact met de Franse taal en cultuur, want vanaf zijn jongste jaren namen zijn ouders hem elke zomervakantie mee naar Frankrijk. Na zijn studie heeft André diverse functies in het bedrijfsleven gehad, waarbij steeds de kennis van de Franse taal belangrijk was. Later begon het lesgeven te trekken en naast anderhalf jaar docentschap aan de Hanzehogeschool Groningen heeft hij vijf jaar lang, met veel enthousiasme, cursussen Frans op allerlei niveaus gegeven aan de Volksuniversiteit Groningen