Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AE2190

Cursus Franse werkwoorden en hun fratsen

Cursus Franse werkwoorden en hun fratsen
Cursuscode: AE2190

Werkwoorden zijn de dragers van de taal. Als je een werkwoord kunt vervoegen, kun je zinnen maken en de verschillende tijden brengen diepte in een verhaal. Het is niet het meest geliefde onderdeel van de taal, maar ik beloof u, u gaat ervan houden! Gedurende 6 lessen zullen we ons buigen over regelmatige en onregelmatige werkwoorden in de verleden, tegenwoordige en toekomende tijd. Aan de hand van opdrachten, liedjes en gedichten zullen we de theorie in praktijk brengen. Frans is nog nooit zo mooi geweest!

Er hoeft geen cursusboek aangeschaft te worden. De docent levert materiaal aan dat contant met de docent afgerekend dient te worden. De kosten hiervan zijn maximaal €10,-.

Donderdag 4 november 2021
6 lessen van 1,5 uur , elke 2 weken aanvangstijd 17:10 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 65,00
Dhr. A. (André) Degen
17:10 - 18:40
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
A. (André) Degen
A. (André) Degen
André Degen studeerde Franse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Al vroeg kwam hij in contact met de Franse taal en cultuur, want vanaf zijn jongste jaren namen zijn ouders hem elke zomervakantie mee naar Frankrijk. Na zijn studie heeft André diverse functies in het bedrijfsleven gehad, waarbij steeds de kennis van de Franse taal belangrijk was. Later begon het lesgeven te trekken en naast anderhalf jaar docentschap aan de Hanzehogeschool Groningen heeft hij vijf jaar lang, met veel enthousiasme, cursussen Frans op allerlei niveaus gegeven aan de Volksuniversiteit Groningen