Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AE1980

Cursus Franse werkwoorden en hun fratsen

Cursus Franse werkwoorden en hun fratsen
Cursuscode: AE1980

Werkwoorden zijn de dragers van de taal. Als je een werkwoord kunt vervoegen, kun je zinnen maken en de verschillende tijden brengen diepte in een verhaal. Het is niet het meest geliefde onderdeel van de taal, maar ik beloof u, u gaat ervan houden! Gedurende 6 lessen zullen we ons buigen over regelmatige en onregelmatige werkwoorden in de verleden, tegenwoordige en toekomende tijd. Aan de hand van opdrachten, liedjes en gedichten zullen we de theorie in praktijk brengen. Frans is nog nooit zo mooi geweest!

Er hoeft geen cursusboek aangeschaft te worden. De docent levert materiaal aan dat contant met de docent afgerekend dient te worden. De kosten hiervan zijn maximaal €10,-.

Woensdag 1 april 2020
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 54,00
Mw. V. (Vera) Verhagen
20:30 - 22:00
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
V. (Vera) Verhagen
V. (Vera) Verhagen
Vera Verhagen studeerde Frans aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Hier bestudeerde ze de taal tot in de puntjes. Ze is dol op die puntjes: de uitzonderingen, de Franse addertjes en eventuele kritische vragen. Een draak van een taal dat Frans, bijna niet te temmen. Door langere tijd in Frankrijk te verblijven, leerde ze ook de Franse cultuur en manieren kennen. Nog altijd verliefd op de taal waar ze zich al jaren mee bezig houdt, doet ze niks liever dan haar kennis en liefde overbrengen, zodat alle Nederlanders zich straks kunnen redden in het Frans en zij dan met pensioen kan. Werk aan de winkel dus. En nog lang niet met pensioen!