Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AG1815

Cursus Italiaans 1, voor beginners (nivo A1), middag

Cursus Italiaans 1, voor beginners (nivo A1), middag
Cursuscode: AG1815

Vrolijk (allegro) gaat het er aan toe in de Italiaanse les waarbij de docent je met de communicatieve lesmethode ‘Allegro’ wegwijs maakt in de Italiaanse taal en cultuur. Door te oefenen leer je omgaan met veel voorkomende vakantiesituaties en ben je na een tijdje in staat iets te vertellen over jezelf en je interesses in het Italiaans.
In het werkboek wordt gewerkt aan de woordenschat en de grammatica. De docent besteedt in de les ook aandacht aan het Italiaanse leven van alledag. Aan het eind van het eerste jaar Italiaans bent u halverwege Allegro 1 gekomen (het boek wordt in het volgende seizoen afgerond; in twee jaar tijd heeft u dan het A1 niveau van het Europees Referentiekader bereikt).

Dinsdag 25 september 2018
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Aline) Wetzelaer
Boeken: Allegro Nuovo 1, werkboek, Allegro Nuovo 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
17:30 - 19:00
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adres gegevens)
A. (Aline) Wetzelaer
A. (Aline) Wetzelaer
"Ciao tutti! Mijn naam is Aline Wetzelaer en ik geef met heel veel liefde Italiaanse les. Mijn roots zijn gedeeltelijk Italiaans en ik heb deze prachtige taal mogen studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Een gedeelte van mijn studie heb ik aan de universiteit van Verona voltooid. Sinds negen jaar geef ik cursussen Italiaans aan verschillende instanties en ik hoop nog heel veel mensen te mogen vertellen over deze mooie taal en dit prachtige land. Arrivederci, a presto!"