Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AG1840

Cursus Italiaans 4, conversatie (niveau A2/B1)

Cursus Italiaans 4, conversatie (niveau A2/B1)
Cursuscode: AG1840

In deze conversatiecursus  ligt de nadruk op het spreken en begrijpen van de Italiaanse taal. De cursus is bedoeld voor mensen die een behoorlijke kennis bezitten van de Italiaanse taal. Woordenschat en spreekvaardigheid staan in de les centraal. De cursisten krijgen verschillende opdrachten, zoals bijvoorbeeld het spreken over een film, boek of actueel onderwerp. Grammatica komt zijdelings aan de orde. De lessen zijn in het Italiaans.


Studiemateriaal wordt per les door de docent aangereikt via Internet of kopieen. De kosten hiervan te verrekenen met de docent.

Donderdag 27 september 2018
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Aline) Wetzelaer
20:30 - 22:00
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adres gegevens)
A. (Aline) Wetzelaer
A. (Aline) Wetzelaer
"Ciao tutti! Mijn naam is Aline Wetzelaer en ik geef met heel veel liefde Italiaanse les. Mijn roots zijn gedeeltelijk Italiaans en ik heb deze prachtige taal mogen studeren aan de Rijksuniversiteit Groningen. Een gedeelte van mijn studie heb ik aan de universiteit van Verona voltooid. Sinds negen jaar geef ik cursussen Italiaans aan verschillende instanties en ik hoop nog heel veel mensen te mogen vertellen over deze mooie taal en dit prachtige land. Arrivederci, a presto!"