Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AG1840

Cursus Italiaans 4, conversatie (niveau A2/B1)

Cursus Italiaans 4, conversatie (niveau A2/B1)
Cursuscode: AG1840

In deze conversatiecursus  ligt de nadruk op het spreken en begrijpen van de Italiaanse taal. De cursus is bedoeld voor mensen die een behoorlijke kennis bezitten van de Italiaanse taal. Woordenschat en spreekvaardigheid staan in de les centraal. De cursisten krijgen verschillende opdrachten, zoals bijvoorbeeld het spreken over een film, boek of actueel onderwerp. Grammatica komt zijdelings aan de orde. De lessen zijn in het Italiaans.


Studiemateriaal wordt per les door de docent aangereikt via Internet of kopieen. De kosten hiervan te verrekenen met de docent.

Donderdag 27 september 2018
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C. (Clelia) Teodoro
20:30 - 22:00
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adres gegevens)
C. (Clelia) Teodoro
C. (Clelia) Teodoro
Mijn naam is Clelia Teodoro, ik ben 35 jaar oud en ik ben geboren in Italië, in de regio Abruzzo, in de mooie stad Pescara waar ik opgroeide. Na de middelbare school heb ik talen en culturen gestudeerd aan de universiteit la Sapienza in Rome, in het bijzonder Chinees, Spaans en Italiaans voor buitenlanders Ik ben door de liefde naar Nederland verhuisd en woon sinds 2010 gelukkig samen met mijn man en zoon in Groningen. Ik houd van lesgeven en geniet ervan om te zien hoeveel Nederlanders van de taal en de cultuur van mijn land houden!