Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: AH2110

Cursus Russisch 1, voor beginners

Cursus Russisch 1, voor beginners
Cursuscode: AH2110

Wilt u Russisch leren voor uw vakantie of voor uw plezier?

Wilt u proberen een Russisch boek te lezen of een gesprek te voeren met iemand uit Rusland? Rusland is het grootste land ter wereld. Het is fijn om de taal te begrijpen die meer dan 150 miljoen mensen spreken. De taal van de Russische cultuur is vooral bekend door de berichten en informatie over de literatuur, de klassieke muziek en het ballet. Onze Russische docente Ludmilla Proskhina helpt u kennismaken met deze bijzondere taal. Er moet meteen bij vermeld worden, dat het geen gemakkelijke taal is.

Omdat de belangstelling voor deze mooie taal nog groeiende is, bieden we eerst de taal aan in 1 groep. Daarbij wordt gezocht naar extra opdrachten voor de cursisten, die in het vorige cursusjaar ook deze cursus in het kort hebben gevolgd. Daarmee blijft het voor ieder op ieder niveau zeer interessant om mee te doen.

Maandag 13 september 2021
20 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 217,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Ludmila) Proskhina
Boeken: Paspoort voor Rusland 1, werkboek, Paspoort voor Rusland 1, tekstboek (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 21:00
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Ludmila) Proskhina
L. (Ludmila) Proskhina
Wilt u Russisch leren voor uw vakantie of voor uw plezier? Wilt u proberen een Russisch boek te lezen of een gesprek te voeren met iemand uit Rusland? Het is fijn om de taal te begrijpen die meer dan 150 miljoen mensen van het grootste land ter wereld spreken. De taal van de Russische cultuur is vooral bekend op het gebied van literatuur, klassieke muziek en ballet. Russische docent L. Proskhina helpt u kennis maken met deze bijzondere, niet gemakkelijke taal.