Bestellijst

Geen bestellingen

Volksuniversiteit Zuidlaren

Cursuscode: AH2230

Praktische Communicatie Cursus Russisch

Praktische Communicatie Cursus Russisch
Cursuscode: AH2230

"Goedemorgen!"
"Hoe gaat het?"
"Veel plezier vandaag"
"Vandaag gaan we naar de gemeente."

Deze woordcombinaties heeft u dagelijks nodig om met uw Oekraïense gasten te communiceren. Zeker als ze bij u in huis of op het erf wonen.

Als u dagelijks contact met mensen uit Oekraïne hebt (zij spreken vaak Russisch ook als ze van huis uit Oekraïens spreken) hebt, is het lastig met hen te communiceren. Om zelfs eenvoudige zaken duidelijk te maken en te regelen.

Om u snel hierbij op weg te helpen, bent van harte welkom op deze Praktische Communicatie Cursus Russisch voor Gastgezinnen. Wij gaan gebruikelijke woordcombinaties samen oefenen en gelijk aanpassen aan uw situatie. Zo kunt u zich snel en makkelijk verstaanbaar maken.

Dit is geen taalcursus Russisch! U leert hier dus niet het cyrillisch schrift, grammatica of geschiedenis en cultuur. We leren praten en antwoord geven in een aantal praktisch situaties.

Maandag 19 september 2022
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 17:10 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 109,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Ludmila) Proskhina
17:10 - 18:40
Locatie: De Ludinge (klik hier voor de adresgegevens)
Cursus geannuleerd >
L. (Ludmila) Proskhina
L. (Ludmila) Proskhina
Het is fijn om de taal te begrijpen die meer dan 150 miljoen mensen van het grootste land ter wereld spreken. De taal van de Russische cultuur is vooral bekend op het gebied van literatuur, klassieke muziek en ballet. Russische docent L. Proskhina helpt u kennis maken met deze bijzondere, niet gemakkelijke taal.